Biely lotos od Mikea Whitea z produkcie HBO bude mať tretiu sériu. Objavia sa nové postavy aj lokácie.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Antologický seriál BIELY LOTOS od Mikea Whitea, ktorý získal cenu Emmy®, sa vráti v treťom pokračovaní a bude sledovať novú skupinu hostí v ďalšom objekte Bieleho lotosu.

Prvá séria, ktorá mala premiéru v júli 2021 a odohrávala sa na Havaji, získala 20 nominácií na cenu Emmy® v 13 kategóriách a desať víťazstiev, čo je najviac víťazstiev zo všetkých titulov v danom roku, vrátane ocenenia za mimoriadny limitovaný alebo antologický seriál. Druhá séria, sa odohráva na Sicílii. Premiéru mala 31. októbra a skončí 12. decembra.

Prvú časť už sledovalo viac ako 7,6 milióna divákov a seriál minulý týždeň dosiahol seriál historické týždenné maximum, keď sa umiestnil na prvom mieste v celkovom poradí na HBO Max.

Francesca Orsi, viceprezidentka HBO pre Programming, vedúca dramatických seriálov a filmov HBO hovorí: „Keď sa zamyslíme nad skromným, zabehnutým pôvodom seriálu BIELY LOTOS ako uzavretej pandemickej produkcie, nemožno žasnúť nad tým, ako Mike natočil jeden z najzaujímavejších a kritikmi najoceňovanejších seriálov. A napriek tomu v druhej sérii len pokračoval v dosahovaní nových výšin, čo je najlepším dôkazom Mikeovej surovej, bezkonkurenčnej vízie. Jeho odvaha skúmať neprebádané vody ľudskej psychiky v spojení s jeho typickým neúctivým humorom a svižným režijným štýlom nás všetkých núti snívať o ďalších prázdninových dňoch v letovisku , ktoré sme si obľúbili. Sme nadšení, že sme dostali príležitosť spolupracovať na tretej sérii.“


HBO Max Česko a Slovensko

Mike White, tvorca, scenárista a režisér, dodáva: „Neexistuje miesto, kde by som pracoval radšej ako na HBO, a neexistujú ľudia, s ktorými by som radšej spolupracoval, než s Casey Bloysom, Francescou Orsiovou, Norou Skinnerovou a ich neuveriteľným tímom. Mám obrovské šťastie, že som opäť dostal túto príležitosť, a som nadšený, že sa môžem znovu spojiť so svojimi úžasne talentovanými spolupracovníkmi na Bielom Lotose.“

Druhú sériu BIELEHO LOTOSU, časopis Time označil za „sviežu a provokatívnu“, zožala masívnu chválu kritikov za „vynikajúce“ obsadenie (TV Guide) a „opojný pôvab“ (CNN). Collider vyhlásil, že „Mike White robí blesky dvakrát“, a Decider vyhlásil sériu za „ohromujúci triumf“.

Producenti 2. série sú White, David Bernad a Mark Kamine.

Viac o téme: #3.séria #bielylotos #dráma #komédia #seriál