Mladý začínajúci hudobník Dominik Považan prichádza s novou skladbou.

Dominik Považan

Slovenský spevák a gitarista Dominik Považan (22) predstavil svoj nový singel s názvom Stačí si odpustiť, ktorý zverejnil aj s videoklipom.

„Text aj hudba k tejto skladbe vznikla ešte v roku 2019, no v tom čase nebola príležitosť ju podľa mojej predstavy kvalitne nahrať. Preto zostala takpovediac v šuflíku čakať, kým príde jej chvíľa. Tá prišla koncom roka 2021, keď sa mi ozval hudobník a producent Jozef Novotňák z kapely Good Road a dal mi návrh, že ak chcem, rád by mi pomohol s nahrávaním nejakej skladby v jeho štúdiu. Samozrejme, ponuku som prijal a hneď som mu aj poslal demo, práve piesne Stačí si odpustiť. Hudbu nahral spolu s jeho kapelou, a ja som ju prišiel v podstate už len naspievať a doladiť detaily,“ prezradil Dominik.

Autorom hudby aj textu je Dominik sám ale konečný zvuk tomu dodal práve Jozef s kapelou. O finálny mix a master sa postaral profesionálny zvukár Braňo Fábry. Videoklip, je z dielne WR-Production, za ktorým stojí Denisa Záchenská. Tá sa postarala tiež o scenár, kameru aj strih.


Dominik Považan

Skladba Stačí si odpustiť hovorí o priateľstve. Či už si pod tým predstavíme vzťah muža a ženy alebo vzťah s najlepším kamarátom, v obidvoch prípadoch môže nastať nečakaný zvrat. Vtedy sa ich cesty na nejaký čas zvyknú rozísť, avšak je potrebné si vedieť priznať svoje zlyhania a odpustiť si. Vzájomným odpustením, sa dá v živote častokrát vyriešiť veľa problémov.

Okrem videoklipu, ktorý nájdete na YouTube, je skladba tiež dostupná na všetkých streamovacích platformách.

Viac o téme: #dominikpovazan #novinka #singel #stacisiodpustit