Päťnásobný držiteľ Ceny akadémie® Alejandro G. Iñárritu nám prináša BARDO, falošnú kroniku hŕstky právd.

Netflix Media Center

BARDO je epický, vizuálne ohromujúci a pohlcujúci zážitok na pozadí intímnej a dojímavej cesty Silveria, renomovaného mexického novinára a dokumentaristu žijúceho v Los Angeles.

Po tom, čo bol menovaný držiteľom prestížnej medzinárodnej ceny, musí vrátiť do svojej rodnej krajiny, netušiac, že tento jednoduchý výlet ho posunie na existenčnú hranicu. Bláznovstvo jeho spomienok a strachov sa rozhodlo preniknúť do prítomnosti a naplniť jeho každodenný život pocitom zmätku a úžasu.

S emóciami a výdatným smiechom Silverio zápasí s univerzálnymi, no intímnymi otázkami o identite, úspechu, úmrtnosti, histórii Mexika a hlboko emocionálnych rodinných putách, ktoré zdieľa so svojou manželkou a deťmi. V skutočnosti, čo to znamená byť človekom v týchto veľmi zvláštnych časoch.


Netflix

Mexický herec Daniel Gimenez Cacho hrá Silveria Gama. Film BARDO bol natočený na 65 mm film Dariusom Khondji (Amour, Se7en) a napísali ho Iñárritu a Nicolás Giacobone (Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)). Film obsahuje produkčný dizajn od scarového mexického dizajnéra Eugenia Caballera (ROMA, Pan’s Labyrinth) a kostýmy od Anny Terrazas (The Deuce, ROMA).

Viac o téme: #BARDO #dráma #Netflix