Prichádza filmový zážitok najvyššej intenzity „AVATAR: CESTA VODY“.

S napätím očakávané pokračovanie najziskovejšieho filmu všetkých čias od štúdia 20th Century Studios a režiséra Jamesa Camerona “Avatar: Cesta vody.

Vizuálne ohromujúcou a strhujúcou akciou vtiahne Cameron diváka späť do úžasného sveta Pandory, vďaka čomu pôjde o filmový zážitok najvyššej intenzity. Dej sa odohráva po uplynutí viac ako desiatich rokov od udalostí z prvého filmu. “Avatar: Cesta vody” prináša príbeh rodiny Sullyovcov (Jakea, Neytiri a ich detí). Sledujeme hrozby, ktorým rodina čelí, odhodlanie, s ktorým si jej členovia poskytujú pomoc, zápasy o prežitie, i tragédie, ktoré ich postihnú.


CinemArt SK

Réžia James Cameron, produkcia James Cameron a Jon Landau. Lightstorm Entertainment Production predstaví hviezdy Sama Worthingtona, Zoe Saldañovú, Sigourney Weaverovú, Stephena Langa a Kate Winsletovú. Na scenári spolupracovali James Cameron, Rick Jaffa a Amanda Silverová. Námet vytvorili James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silverová, Josh Friedman a Shane Salerno. Výkonnými producentmi boli David Valdes a Richard Baneha.

Viac o téme: #akčný #avatar-cestavody #CinemArt #dobrodružný #fantasy #jamescameron #scifi