Lenny po úspešnom koncerte v O2 Universe oznamuje klubové turné.

Tomáš Karpel, Universal Music s.r.o.

Jeden z najcharizmatickejších hlasov na českej popovej scéne – speváčka Lenny, rozospievala na konci novembra pražskú halu O2 Universum na svojom doposiaľ najväčšom koncerte.

Predviedla nadupanú hudobnú aj vizuálnu show a so skvelými hosťami urobila radosť fanúšikom, ktorí na dvakrát odkladaný koncert čakali. Teraz sa obľúbená speváčka vracia z veľkých halových pódií do intímnejších rockových klubov. Už budúci rok v marci a apríli privezie svoju show, v rámci Heartbreak Tour do Brna, Českých Budějovíc, Vratislavíc, Pardubíc, Plzne a Ostravy.

„Celý deň koncertu bol pre mňa zážitkom s fanúšikmi a mojimi najbližšími. Pred koncertom prebehol meet & greet, ktorý bol pre mňa veľmi emotívny, keďže som mala možnosť stretnúť sa s fanúšikmi, ktorí na koncert dlho čakali – a to celé dva roky!“ zhŕňa Lenny svoj novembrový koncert, ktorá sa podľa jej slov vydaril. „Je mi cťou, že sa môžem pochváliť tak skvelým tímom a hosťami, bez ktorých by show nebola taká, ako si ju fanúšikovia zamilovali. S každým ďalším koncertom sa vždy snažím zdvihnúť latku o niečo vyššie a ponúknuť divákom show, ktorú bežne vidia za hranicami našej republiky. Tento rok napríklad na diaľku pozdravil sám Mike Shinoda, tak myslím, že sa to zatiaľ darí,“ dodáva s úsmevom.


Lenny

Umenie spraviť veľkú show však podľa niekoľkonásobnej držiteľky Ceny Anděl nie je všetko. Preto sa rozhodla, že navštívi šesť rockových klubov po republike, kde tematicky predstaví svoj najrockovejší album Heartbreak Culture. „Už mi chýba blízky kontakt s publikom, chcem sa s ľuďmi po vystúpení porozprávať, mať ich na dosah a tak im oplatiť, že sa na novembrový koncert prišli pozrieť až do Prahy. Teraz prídeme zase my za nimi,“ hovorí Lenny, ktorá so svojou kapelou zaháji Heartbreak Tour30. marca v brnenskej Melodce a o deň neskôr sa predstaví v klube MC Fabrika v Českých Budějoviciach. Na sever potom zavíta 6. apríla, kde zaznejú najväčšie hity v kultúrnom centre 101010, 7. apríla si „Hell.o“ zaspievajú v Pardubiciach, v plzenskom divadle Pod lampou bude Lenny s kapelou už 13. apríla a celé turné uzatvorí ostravský koncert v BARRÁK Music Clube 20. apríla 2023

Viac o téme: #heartbreaktour #Lenny