3-dielna filmová franšíza a začiatok pôvodného indického vesmíru – Astraverse

Prvá časť pôvodnej trilógie Brahmāstra rozpráva príbeh spoločenstva Brahmāsh, ktoré po celé generácie stráži božské astry (zbrane), ktoré boli vytvorené v starovekej Indii a skryté pred očami sveta. Zoznámte sa so začiatkom Astraverse, prvého indického originálneho filmového vesmíru.

Trilógia Brahmástra predstavuje začiatok prvého  pôvodného indického filmového univerza menom Astraverse, ktoré sa inšpiruje hlboko zakorenenými myšlienkami a príbehmi z indickej histórie, no v súčasnom svete. Vyrozprávame v ňom monumentálne fantazijné príbehy o dobrodružstve, láske a nádeji – to všetko pomocou supermodernej technológie a doteraz nevidených vizuálnych zážitkov.


20th Century Studios

Brahmástra, 1. časť je príbehom Šivu – mladého muža a nášho hrdinu, ktorý stojí na prahu veľkej lásky s dievčaťom menom Iša. Ich svet však prevráti naruby zistenie, že je tajomne spojený s Brahmástrou a že sa v ňom ukrýva veľká sila, ktorej zatiaľ nerozumie – moc ohňa. Pridajte sa k Šivovi, ktorý vstúpi do sveta astier a objaví svoj osud božského hrdinu vesmíru. Pôvodnú verziu filmu v hindčine nájdete na záložke Ďalšie.

Viac o téme: #1. časť #akčný #dobrodružný #fantasy #RAHMASTRA #romantický #thetrilogy