RTVS uvedie novú súťažnú kuchársku šou Pravidlá mojej ženy

Filip Púchovský, RTVS

Už 15. januára odštartuje na obrazovkách RTVS svetoznáma kuchárska šou, v ktorej si dva páry pod vedením michelinského šéfkuchára Petra Duranského zmerajú svoje sily v príprave chutných jedál. Kuchársku novinku budú môcť diváci sledovať každú nedeľu o 18.20 h na Jednotke. Zohraté páry, ktoré chcú predviesť svoje kuchárske umenie, sa už teraz môžu prihlásiť do novej šou na stránke RTVS.

Nová súťažná kuchárska relácia RTVS Pravidlá mojej ženy vychádza zo svetoznámej šou, v ktorej si dva páry pod vedením skúseného šéfkuchára zmerajú svoje sily v príprave chutných jedál. Súťaž sa skladá z dvoch kôl, počas ktorých budú odhalené kuchárske zručnosti partneriek aj šikovnosť ich partnerov a súčasne diváci nahliadnu aj do fungovania rodín, manželstiev či partnerstiev, a budú môcť sledovať ich komunikáciu, zohratosť i drobné láskavé nezhody.

Šefkuchárskou hviezdou novej šou bude Peter Duranský. Peter je prvým Slovákom, ktorý získal Michelinskú hviezdu a patrí medi najúspešnejších Slovákov vo svete gastronómie.

„Je to pre mňa niečo nové, keďže ide o úplne odlišnú formu varenia, na akú som zvyknutý. Samozrejme, teším sa a dúfam, že odovzdám súťažiacim niečo z toho, čo som sa sám naučil, kus seba a možno to zmení ich pohľad na prípravu jedál a varenie celkovo. Moderátorská pozícia bude pre mňa niečo úplne nové a mám voči tomu samozrejme rešpekt, ale beriem to ako novú výzvu v mojej kariére a pevne verím, že diváci sa môžu tešiť na veľmi chutné recepty, ktoré si budú môcť pripraviť doma,“ vyjadril sa Peter Duranský.

Ak ste odvážny pár a funguje vám to spoločne aj v kuchyni, príďte predviesť kuchárske svoje umenie do novej šou a zabojujte o hlavnú výhru. Už teraz sa môžete prihlásiť cez jednoduchý webový dotazník na stránkach RTVS.

Šou Pravidlá mojej ženy budú môcť diváci sledovať od 15. januára každú nedeľu o 18.20 h na Jednotke.

Viac o téme: #kucharskasou #peterduransky #pravidlamojejzeny #RTVS