April Weeps, Autumn Nostalgie, Marturos a Cranial Void na festivale BURN FEST vol.001

PREDPREDAJ SK

Začiatkom nového roku prinesie BURN Booking do Trnavy prvý zo série koncertov s názvom BURN FEST. Na koncerte sa predstaví špička slovenskej metalovej scény – kapely April Weeps, Autumn Nostalgie, Marturos a Cranial Void. Príďte sa zabaviť a ochutnať všehochuť metalových subžánrov, všetko od vynikajúcich slovenských kapiel.

APRIL WEEPS – Slovenským atmosferikom APRIL WEEPS vyšiel začiatkom júna tretí radový album „Cataclastic“, ktorý je koncepčným dielom pojednávajúcom o životnom príbehu jednotlivca v súčasnej modernej dobe, tlačiacej jeho potreby do úzadia. Kapela na tomto albume ešte viac prehĺbila rôznorodosť predošlej tvorby, vstúpila do doteraz neprebádaných sfér, zachovávajúc si však stále značne dravý a emočný náboj.

AUTUMN NOSTALGIE – Post blackový fenomén AUTUMN NOSTALGIE si počas pandémie vybudoval raketové tempo. Ich druhý radový album Ataraxia plný zádumčivých melódii a nepopísateľnej atmosféry príde maďarsky spievajúca kapela odprezentovať aj do Trnavy.

MARTUROS – Melodická heavy metalová kapela z Prievidze tento rok triumfovala s novým albumom Thy Will be Done. Ich živelný pódiový prejav pridáva dravej hudbe ďalší aspekt ktorý treba jednoznačne zažiť. Unikátny drsný vokál a drvivá rytmická sekcia spolu s poriadnou gitarovou pasovačkou a ostrými melodickými rifmi – to sú MARTUROS!

CRANIAL VOID – Lineup uzatvára progresivná deathmetalová úderka CRANIAL VOID. Ich debutový album, konceptuálny Celestial z roku 2021 prináša silný príbeh podporený hutnou a do detailu premyslenou hudobnou zložkou. V roku 2022 odohrali úctyhodné množstvo koncertov a nechystajú sa prestať.

Viac o téme: #burnfest #festival #Trnava