Nová zábavno-vedomostná šou RTVS Traf to! odštartuje už 9. januára

S príchodom nového roka prináša RTVS na obrazovky hneď niekoľko úplne nových televíznych formátov. Jedným z nich je aj zábavno – vedomostná súťaž TRAF TO! Moderátor Juraj „Šoko“ Tabaček a dva súťažné tímy sa divákom Jednotky postarajú o množstvo skvelej nálady a nových poznatkov každý pracovný podvečer už od pondelka 9. januára.

V novej súťaži TRAF TO! si v každej epizóde zmerajú sily dva trojčlenné tímy súťažiacich. Ide o rodinných príslušníkov, ale aj kolegov či kamarátov, ktorí majú chuť zabávať sa a pritom vyhrávať. Úlohou súťažiacich bude spomedzi možných odpovedí na zobrazené tvrdenia postupne odstraňovať tie nesprávne. Nejde pritom o to, či poznajú správnu odpoveď. Dôležité je, či dokážu uvažovať nad tým, čo ňou byť nemôže. Ak súťažiaci odhalia, čo v tabuľke nie je správne, získavajú body. Tím, ktorý v šiestich kolách nazbiera viac bodov, postupuje do finále. TRAF TO! ponúkne najzaujímavejšie informácie z celého sveta – často neuveriteľné, niekedy nepochopiteľné, no vždy pútavé a zábavné.

Moderátorom relácie bude obľúbený herec a komik Juraj „Šoko“ Tabaček. „Moderovať akúkoľvek reláciu, ktorá sa k divákovi dostane na dennej báze je veľký záväzok. Nastupujem do niečoho, kde je treba ukázať, že mám isté schopnosti. Či sa mi to podarí, to posúdia diváci. Veľmi sa mi ale páči mechanika tejto súťaže, pretože Traf to! je hravé, je to priestor na humor. Nie je dôležité, aby boli súťažiaci „nadupaní“ znalosťami, pretože v akomkoľvek momente majú možnosť skúsiť šťastie, ktoré si buď na nich sadne alebo nie. Veľmi sa mi tiež páči, že je to autorská slovenská relácia, ktorá vznikla na pôde RTVS,“ hovorí moderátor Šoko.


RTVSOfficial

TRAF TO! si budú môcť diváci vychutnať každý pracovný deň už od pondelka 9. januára o 18.20 h na Jednotke. Tímy, ktoré majú chuť zažiť nakrúcanie novej relácie, zabaviť sa a vyhrávať sa môžu do šou prihlásiť prostredníctvom formuláru na webe RTVS.

 

Viac o téme: #RTVS #trafto #vedomostnasou