Bratislava zažije fínsky metalový uragán BEAST IN BLACK

Predpredaj SK

Už ich debut „Berseker“ z roku 2017 spôsobil na scéne poriadny rozruch. Nie nadarmo si ich ako predkapelu vzali na svoje turné svetoznámi krajania NIGHTWISH. A to im poriadne pomohlo. Počet ich fanúšikov začal rásť. Album „From Hell with Love“ z roku 2019 upevnil ich postavenie a obľúbenosť. A v októbri 2021 vypustili do sveta zatiaľ posledný album „Dark Connection“.

Kombinácia melodiky, silných gitarových základov s doslova až popovo-diskotékových a hymnických refrénov nenechá nikoho chladným. Ťahúňom kapely je grécky spevák Yannis Papadopoulos s fantastickým hlasovým rozsahom.

Reč je o fínskom uragáne BEAST IN BLACK, ktorý mieri na Slovensko, aby aj našim fanúšikom predviedol naživo svoju najnovšiu šou a tretí štúdiový album „Dark Connection“. Stane sa tak 16. marca 2023 v bratislavskom MMC, kapela si privezie so sebou aj špeciálneho hosťa.


Nuclear Blast Records

„Po mnohých odkladoch turné a nádeji na lepšie časy, sme radi, že konečne môžeme oznámiť európske turné, na ktorom predstavíme náš nový album Dark Connection. Poďte sa pripojiť a užiť si poriadnu zábavu a radosť naprieč celou Európou,“ odkazuje skupina svojim fanúšikom.

Pred nedávnom kapela oznámila, že špeciálnym hosťom na ich európskom turné bude populárna grécka power metalová kapela Firewind, na čele s hviezdnym gitaristom GUS G. Tento skvelý gitarista je známy predovšetkým pôsobením v sólovej kapele Ozzyho Osbourna, ako aj v kapelách Mystic Prophecy, Arch Enemy a Dream Evil.

Viac o téme: #beastinblack #koncert #majesticmusicclub