Štvordielny dokumentárny seriál „Madoff: The Monster of Wall Street“ odhaľuje pravdu o známom podvode na Wall Street

Netflix Media Center

Seriál „Madoff: The Monster of Wall Street“ odhaľuje pravdu o neslávne známej celosvetovej Ponziho schéme Bernieho Madoffa (v hodnote 64 miliárd dolárov), najväčšej v histórii, ktorá zničila životy nespočetných individuálnych investorov dôverujúcich uznávanému štátnikovi z Wall Street.

Tento štvordielny dokumentárny seriál s jedinečným prístupom k informátorom, zamestnancom, vyšetrovateľom a obetiam a nikdy predtým nevideným videozáznamom samotného Madoffa sleduje Madoffov vzostup od skromných začiatkov až po jedného z najvplyvnejších sprostredkovateľov moci na Wall Street.

Prostredníctvom inovatívneho vizuálneho prístupu a zábavného tónu finančného trileru odhaľuje plodný filmár Joe Berlinger (Rozhovory s vrahom, Miesto činu, Brother’s Keeper) genézu a po prvýkrát aj mechanizmus Madoffovho podvodného investičného poradenstva, odhaľujúceho, že podvod nebol len výplodom jedného zlého génia, ako mnohí ľudia začali veriť.


Netflix

Madoff: The Monster of Wall Street odhaľuje káder spolusprisahancov a finančný systém presýtený inštitúciami, ktoré boli ochotné privrieť oči pred Madoffovým podozrivým správaním, čo vyvoláva otázku: Môže sa takýto očividný a deštruktívny podvod zopakovať?

Viac o téme: #dokumentarny #madoff-themonsterofwallstreet #Netflix #životopisný