HENRY ROLLINS prichádza s novou show Good To See You!

Majestic Music Club

Pri snahe opísať osobu Henryho Rollinsa máme snahu vtesnať, čo najviac prívlastkou do jednej vety. “Henry Rollins je mnoho vecí,” píše Washington Post, “diatribista, spovedník, provokatér, humorista, dokonca aj motivačný rečník… je to nadšený a pútavý diskutér.”

Zoznam jeho činností v Entertainment Weekly’s obsahuje „Ikona punk rocku. Básnik hovoreného slova. Herec. Spisovateľ. DJ. Je niečo, čo tento chlap nedokáže?” TV Guide ho výstižnejšie nazval „renesančný muž“, ale ak by sa dali všetky aktivity Henryho Rollinsa zredukovať na jediné slovo, toto slovo by nepochybne bolo „workoholik“.

Keď Henry Rollins necestuje, uprednostňuje nabitý pracovný rozvrh plný vystúpení ako herec, autor, DJ, dabingový herec a moderátor televíznych relácií, a to je len zlomok činností, ktoré mu plnia kalendár. Henry Rollins cestoval po svete ako rečník, ako frontman legendárnych Rollins Band a zakladateľov hard coru Black Flag, ale aj ako osamelý cestovateľ s neukojiteľnou zvedavosťou, ktorý uprednostňuje opustené miesta bez ciest v krajinách ako Nepál, Srí Lanka, Sibír, Severná Kórea, Južný Sudán a Irán.

Na turné Good To See You 2023 bude Henry Rollins rozprávať o udalostiach svojho života v krátkom období pred pandémiou od svojho posledného turné a ako sa veci za posledných niekoľko mesiacov stali ešte podivnejšími. Bolo to prinajmenšom zaujímavé obdobie, z ktorého má mnoho skvelých príbehov a budú prerozprávané na tomto turné.

Viac o téme: #goodtoseeyou #henryrollins #majesticmusicclub #show