Adam Mišík a Ben Cristovao majú ďalší spoločný track. Gitarový singel Zapomenout je Adamovým návratom k rockovým koreňom

Tomáš Karpel, Universal Music s.r.o.

Minulý rok bol pre herca a speváka Adama Mišíka prelomovým. Pod režisérskou taktovkou Adama Sedláka sa stal hlavnou hviezdou experimentálneho a kritikmi oceňovaného filmu BANGER., ku ktorému nahral úspešný titulný track „Prach“ v spolupráci so Sergeiom Barracudom.

V polovici decembra naviac Adam Mišík ohlásil dva samostatné koncerty v Brne a v Prahe a sľúbil tiež spoluprácu s výraznými menami českej scény. To potvrdzuje hneď prvým tohtoročným singlom „Zapomenout“ s Benom Cristovao, v ktorom sa môžeme tešiť na chytľavý refrén a gitarový zvuk. Adama Mišíka a Bena Cristovaa si môžete naživo vychutnať 26. apríla v brnianskom Metro Music Bare a 27. apríla v pražskom Lucerna Music Bare.

Pre Adama Mišíka je spolupráca s Benom Cristovaom už treťou v poradí. V rámci projektu HILLS 97 vytvorili úspešný hit „Máma Říkala“, ktorého dôležitou súčasťou bol taktiež mladý producent Enthic, ktorý má na svedomí aj najnovší singel „Zapomenout“. „Singel vznikol spontánne, keď v jeden večer dorazil Ben do štúdia. Tak ho bavilo, čo sme mali s Enthicom rozrobené, že do pätnástich minút mal hotovú svoju slohu,“ hovorí Adam Mišík o vzniku piesne. „Zapomenout je jeden z najlepších refrénov, aký Adam napísal. Mám radosť, že robíme na ďalšej veci. Adam je super človek a vždy ho rád podporím,“ dopĺňa Ben Cristovao.


Adam Mišík

Osvedčená zostava sa tak naďalej drží hitových refrénov, tentokrát chcel ale Adam zabŕdnuť do trošku tvrdších aranžmánov. „Song Zapomenout je tak trochu návratom k mojím rockovým koreňom. Snažil som sa ho zaspievať v inej polohe, než na akú sú fanúšikovia zvyknutí. Aj keď je trochu temnejší, má v sebe silu a nádej. Tú myslím potrebujeme všetci,“ dodáva Adam Mišík. Chytľavý track sa dočkal aj vizuálu, o ktorý sa postaral Ondřej Silný, ktorého zoznam spoluprác obsahuje výrazné mená súčasnej rap scény ako Calin alebo STEIN27.

Obaja interpreti majú za sebou veľmi úspešný koniec minulého roka. Ben Cristovao zbiera medzinárodné úspechy so singlom „Future Champ“ a Adam Mišík ohlásil samostatné koncerty v Brne a v Prahe. V obľúbenom brnianskom Metro Music Bare sa Adam predstaví už 26. apríla a o deň neskôr predvedie našľapanú show v legendárnom pražskom Lucerna Music Bare. „Po štyroch rokoch sa tak vraciam na sólo koncerty, ktoré sme s tímom pripravili ako prierez mojou kariérou, takže sa môžete tešiť na staršie hity a nové bangre so skvelými hosťami. Čakajú vás tracky, ktoré som ešte nikdy nehral, ale aj staršie veci v novom podaní,“ pozýva Adam Mišík svojich fanúšikov na koncerty.

Viac o téme: #adammisik #bencristovao #novinka #singel #Zapomenout