Kriminálny antologický seriál Kaleidoskop inšpirovaný skutočným príbehom o najväčšej lúpeži v histórii

Netflix Media Center

Kaleidoscope (predtým s názvom Jigsaw) s rozpätím 25 rokov je úplne novou antologickou sériou sledujúcou partiu majstrovských zlodejov a ich pokus prelomiť zdanlivo nerozbitný trezor kvôli najväčšiemu lupu v histórii.

Každá epizóda odhaľuje kúsok komplikovanej skladačky korupcie, chamtivosti, pomstychtivosti, úkladov, lojality a zrady. Ako to zlodejská posádka naplánovala? Kto sa z toho dostane? Komu sa dá veriť?

Kaleidoscope, voľne inšpirovaný skutočným príbehom, v ktorom sa stratilo sedemdesiat miliárd dolárov v dlhopisoch v centre Manhattanu počas hurikánu Sandy, pozostáva z ôsmich epizód od 24 rokov pred lúpežou až po 6 mesiacov po nej.

Pôsobivá séria kriminálnych antológií využíva nelineárny prístup k rozprávaniu príbehov. Jedinečným spôsobom vytvára intrigy a napätie, pričom každý z užívateľov Netflixu má iný pohlcujúci zážitok zo sledovania. Niektorí môžu začať určitými epizódami, napríklad „Žltá alebo Zelená“, potom sa môžu posunúť hlbšie do do deja epizódami „Modrá“, „Fialová“ alebo „Oranžová“, po ktorej nasleduje „Červená“ alebo „Ružová“ až do finále epického príbehu „White: The Heist“.


Netflix

Všetci diváci nakoniec uvidia všetky epizódy, ale poradie, v ktorom epizódy sledujú, ovplyvní ich pohľad na príbeh, postavy, otázky a odpovede v srdci lúpeže. Ako zažijete farby Kaleidoskopu?

Viac o téme: #akční #dráma #Kaleidoscope #krimi #Netflix #seriál #thriller