Koniec Brangeliny alebo ako sa dokonalá love story zmenila na nočnú moru.

Lukáš Kočišek, MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. s r.o.

Výnimočný nový dokument ukazuje, ako sa zo zdanlivo dokonalého milostného príbehu stal jeden z najtoxickejších sporov v histórii Hollywoodu.

Tvorili najslávnejší pár na celom svete. Obaja predstavovali ideály ženskej i mužskej krásy a novinári spojením ich mien vytvorili značku Brangelina, ktorá sa stala synonymom úspechu a dokonalosti. Zdalo sa, že nie je nič, čo by ich vzťahu dokázalo vziať lesk. Za zatvorenými dverami sa však zlatý pár, ktorého život fascinoval milióny ľudí po celom svete, začal rozpadať. Najznámejšia slovenská streamovacia služba Voyo zaradila do svojej ponuky výnimočný nový dokument s názvom Brad a Angelina: Vzostup a pád hollywoodskeho manželstva.

Brad Pitt a Angelina Jolie. Brangelina. Jeden z najobdivovanejších a najvyhľadávanejších celebritných párov. Nejakú dobu sa zdalo, že „Brangelina“ je dokonalý milostný príbeh, a že nie je nič, čo by ich dokonalú romancu dokázalo ohroziť. Napriek tomu táto rozprávka nakoniec dospela do svojho horkého konca.


VOYO

Dokument ponúka pohľad na vzťah Brada Pitta a Angeliny Jolie a ukazuje, ako sa zo zdanlivo dokonalého milostného príbehu stal jeden z najtoxickejších sporov v histórii Hollywoodu. S pomocou zasvätených osobností, odborníkov a zanietených pozorovateľov Brangeliny skúma kľúčové momenty ságy, ktorá uchvátila celý svet, od prvých zvestí o romániku na pľaci filmu Pán a pani Smithovci až po ich búrlivý rozchod a vypätý spor o opatrovníctvo aj spoločný majetok.

Dokument Brad a Angelina: Vzostup a pád hollywoodskeho manželstva je už teraz dostupný na Voyo.

Viac o téme: #bradaangelina-vzostupapadhollywoodskehomanzelstva #dokument #tvmarkiza #VOYO