Disney+ predstavilo trailer k pripravovanej tretej sérii seriálu Star Wars: Mandalorián

Walt Disney Studios

Streamovacia služba Disney+ predstavila nový napínavý trailer k nadchádzajúcej tretej sérii seriálu Star Wars: Mandalorián. Urobila tak v nedeľu večer amerického času počas prestávky zápasu NFL Super Wild Card medzi Dallas Cowboys a Tampa Bay Buccaneers, ktorý súbežne vysielajú americké televízne stanice ABC, ESPN a ESPN+.

Zároveň zverejnila nové fotografie k tretej sérii kritikmi oceňovaného, pôvodného hraného seriálu od spoločnosti Lucasfilm, ktorý sa bude od 1. marca vysielať exkluzívne na Disney+.

Cesty Mandaloriánov galaxiou Star Wars pokračujú. Kedysi osamelý lovec odmien Din Djarin sa opäť spojil s Groguom. Medzitým sa Nová republika snaží vyviesť galaxiu z jej temnej histórie. Mandaloriánovi skrížia cesty starí spojenci a získa aj nových nepriateľov, zatiaľ čo budú s Groguom pokračovať v spoločnej ceste.

V seriáli si zahrali Pedro Pascal, Katee Sackhoffová, Carl Weathers, Amy Sedarisová, Emily Swallowová a Giancarlo Esposito.

Na réžii ôsmich epizód tretej série sa podieľali Rick Famuyiwa, Rachel Morrisonová, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey a Bryce Dallas Howard.

Jon Favreau sa stal showrunnerom/hlavným scenáristom a spolu s Daveom Filonim, Rickom Famuyiwom, Kathleen Kennedyovou a Colinom Wilsonom pôsobil ako výkonný producent. Karen Gilchristová a Carrie Becková boli spoluvýkonnými producentkami.

Viac o téme: #akčný #Disney #dobrodružný #scifi #starwars-mandalorian #themandalorian