Legendárni U2 prerobili svoje najväčšie hity. Songs Of Surrender uzrie svetlo sveta už v marci

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Legendárna írska rocková kapela U2, ktorá pobláznila celý svet, predstavuje svoj nový album Songs Of Surrender, ktoré si fanúšikovia budú môcť vypočuť už 17. marca.

O necelé dva mesiace si tak budeme môcť vypočuť 40 kľúčových piesní tvorby U2, ktoré kapela nahrala v nových aranžmánoch v priebehu posledných dvoch rokov. V niektorých hudobníci dokonca pozmenili aj texty.

Na celý proces producentsky dohliadal samotný The Edge a na albume sa objavia aj nesmrteľné piesne ako „With Or Without You“, „One“ alebo „Beautiful Day“. Ochutnávka v podobe hitu „Pride (In The Name Of Love)“ je už teraz dostupná na vypočutie na všetkých streamingových platformách.


U2

„Hudba vám dáva možnosť cestovať v čase. A nás začalo zaujímať, aké by to bolo, preniesť naše rané piesne do 21. storočia,“ hovorí The Edge. „To, čo začalo ako experiment, sa rýchlo vyvinulo v posadnutosť a množstvo našich piesní podľahlo novým interpretáciám. Nové tempo, tóniny a v niektorých prípadoch aj úplne nové akordy a texty,“ dodáva a upozorňuje tak fanúšikov na vypočutie albumu.

Viac o téme: #album #remake #remaster #songsofsurrender #U2