Zo singla Bel Mercy od holandského producenta Jengi sa stáva virálny a klubový hit.

Renáta Tomášová, Warner Music CZ

Tak toto je banger na lyžiarske svahy s Aperolom alebo Bombardinom v ruke, najlepšie v Aprè-ski bare ? Zo singla Bel Mercy sa stáva virálny a klubový hit.

Hneď ako sa skladba objavila na tiktokovom profile populárnej tanečnej platformy Beatport, stala sa z nej senzácia na sociálnych sieťach a holandský producent Jengi sa obratom dočkal podpory známych DJov. Nový catchy club banger do svojich setov zaradili Diplo, Sam Divine, Arielle Free alebo Danny Howard z britského Radio 1. „Bol som na výlete v Berlíne, kde mi ukradli laptop. V sekunde som prišiel o všetko, na čom som pracoval. Bel Mercy bol prvý track, ktorý som nahral po návrate domov. Berlínska skúsenosť ma prinútila robiť viac inštinktívnu hudbu,” prezrádza Jengi. Strate notebooku tak vďačí za aktuálnu popularitu a úspech.


FFRR

Jan Theo Berendsen aka Jengi debutoval v roku 2017, keď vydal singel Bru a EP Colors. Neskôr spolupracoval na bootlegovom EP House Of Pablo s prerábkami skladieb Kanyeho Westa. Teraz trávi čas hlavne na cestách po európskych kluboch, kde zbiera ďalšie skúsenosti.

Viac o téme: #belmercy #JENGI #novinka #singel