Rádio VIVA vracia do éteru legendárnu reláciu K-FUN, s pôvodnou dvojicou aj pikantnými témami

Už 15. februára 2023 oživíme na Rádiu VIVA vysielanie legendárnej relácie K-FUN. Vysielať sa bude každú stredu od 22:00 do 24:00, dokonca s pôvodnou moderátorskou dvojicou, ktorá rozprúdi tabuizované témy plné pikantností.

Mnohí poslucháči rádia si určite spomínajú na rozhlasovú reláciu “Kefan”, ktorá sa tešila popularite zhruba pred desaťročím. V tom čase prekonávala rekordy v počúvanosti, a to aj napriek tomu, že často rozoberala tabuizované témy. Venovala sa totiž rôznym pikantnostiam spojenými so sexom či erotikou, pričom nechýbali známi hostia a vtipné komentáre. Pre všetkých priaznivcov tejto rádiovej show máme dobré správy. Už od zajtra ju môžete počúvať na Rádiu VIVA.

„Sme radi, že sa nám podarilo presvedčiť pôvodných tvorcov relácie na spoluprácu. Pre cieľovú skupinu 30+, na ktorú smerujeme nové nastavenie rádia, bola relácia K-FUN legendou. Chceme túto nostalgiu oživiť a v novom šate opäť priniesť do éteru. Veríme, že si poslucháči aj prostredníctvom tejto relácie nájdu cestu k rádiu VIVA,” prezradil Juraj Volentics, konateľ rádia Viva.

Veríme, že obnovená relácia priláka do rádia Viva nielen starých fanúšikov, ktorí pri vysielaní zažijú zaručenú dávku nostalgie, ale aj nových poslucháčov, ktorí rádio za bežných okolností nezvyknú počúvať. Keďže ide o show, ktorá nemá na Slovensku konkurenciu, už teraz je viac než isté, že aj po rokoch opäť prepíše rekordy v počúvanosti. Nezabudnite si preto naladiť rádio Viva už v stredu 15. februára o 22:00 a pripravte sa na dávku poriadnej zábavy.

Zopakuje sa aj spojenie pôvodnej moderátorskej dvojice, ktorá pridávala celému “Kefanu” na popularite a inak tomu nebude určite ani teraz. Títo moderátori nepoznajú slovo tabu a rozoberajú všetko, čo ich zaujme. Opäť sa môžete tešiť na pikantné témy a zaujímavých hostí.

Viac o téme: #kfun #radioviva #sex #sexuality #tabu #zábava