Víťazka Illuminate projektu „Hľadáme práve teba“ je konečne tu!

Mgr. Peter Zajíc - Co-Founder & Production manager ILLUMINATE

Hudobný label ILLUMINATE vydaním skladby „Máš Ma“ uviedol novú interpretku ALYA!

Minulý rok ILLUMINATE ohlásilo projekt „Hľadáme práve teba“, ktorého hlavným odkazom bolo poslať aspoň 30 sekundovú nahrávku so spevom, aj na základe ktorej si do tímu vybrali nového interpreta.

Projekt „Hľadáme práve teba“, ktorého myšlienkou bolo odštartovanie hudobnej kariéry pre vybraného uchádzača odštartoval v júni 2022. Okrem spolupráce s producentom Maxom Miklošom, získava víťaz radu profesionálnych videoklipov, mediálnu podporu vďaka rádiu Europa 2 a Startitup, kompletný digitálny servis a exkluzívnu zmluvu s ILLUMINATE.

Víťazkou projektu sa stala mladá a talentovaná interpretka ALYA, ktorej tvorbu si môžete vypočuť práve teraz. Úplne nová chytľavá novinka a súčasne prvá skladba „Máš Ma“ v podaní speváčky ALYA vychádza rovno aj s videoklipom, ktorého režisérom je Martin Miko z Illuminate.


ILLUMINATE

Umelecké meno ALYA má hebrejský a arabský pôvod. V preklade znamená: nebeská, z nebies, alebo povzniesť sa. „Idea piesne „Máš Ma“ spočíva v hre, ktorú sme sa hrávali ako deti s lupeňmi kvetov. Pri ich vytrhávaní sme sa pýtali otázku: „Má ma rád? Nemá ma rád?“ Túto otázku sa však s pribúdajúcim vekom akosi pýtať neprestávame, najmä v dobe moderných technológii a sociálnych sietí, kedy sa častokrát len domnievame, ako nás druhá strana skutočne vníma a „na čom sme“, a práve kvôli tomuto pocitu neistoty a frustrácie som sa rozhodla zložiť túto skladbu.“

„V Illuminate usilovne pracujeme na ďalších skladbách a projektoch, z ktorých mám obrovskú radosť. Mojím jediným prianím je túto radosť posunúť a zdieľať aj s ostatnými, preto dúfam, že sa mi to s „Máš Ma“, ale aj so skladbami, ktoré budú po nej nasledovať, podarí.“ – uzatvára ALYA.

ALYA spolu s YAEL-om a Tomym Kottym spolu aktuálne tvoria trojicu žánrovo rôznorodých interpretov pod záštitou ILLUMINATE, od ktorých môžeme očakávať v blízkej dobe nie len novú tvorbu, ale fanúšikovia sa môžu tešiť aj na koncertné vystúpenia.

Viac o téme: #ALYA #ILLUMINATE #masma #novinka #singel