Miley Cyrus a Disney opäť spolu. Endless Summer Vacation exkluzívne na Disney+

© 2023 Spoločnosť Disney a súvisiace subjekty. Všetky práva vyhradené.

Pôvodný Disney+ špeciál vychádza 10. marca o 19:00 h SEČ spolu s ôsmym štúdiovým albumom Miley Cyrus. V špeciáli zaznie niekoľko skladieb z nového albumu vrátane piesne Flowers.

Miley vôbec po prvý raz predstaví piesne z albumu Endless Summer Vacation vrátane hitového singla Flowers a ďalších siedmich skladieb. V špeciáli vystúpi aj spolu s Rufusom Wainwrightom.

Diváci sa môžu tešiť na exkluzívny rozhovor s Miley v slávnom losangeleskom dome, kde kedysi býval Frank Sinatra a kde Miley natočila slávny videoklip k piesni Flowers. Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) je pokračovaním úspešnej série Backyard Sessions, ktorú Miley vytvorila už v roku 2012, aby si jej fanúšikovia mohli vychutnať jej vystúpenia s kapelou v intímnom prostredí pod holým nebom. 


Disney Plus

Album Endless Summer Vacation bude celosvetovo dostupný od 10. marca, a to digitálne aj v kamenných obchodoch. Fanúšikovia si už teraz môžu predobjednať niekoľko variant vrátane čierneho vinylu, exkluzívneho červeného vinylu a exkluzívneho číreho vinylu, ktorý je k dispozícii len na stránke shop.mileycyrus.com. Fanúšikovia si môžu album predobjednať aj na streamovacích službách tu. Album vydáva Columbia Records.

Špeciál Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vznikol v spolupráci so spoločnosťami RadicalMedia, Miley Cyrus, HopeTown Entertainment, Crush Management a Columbia Records. Režírovali ho Jacob Bixenman a Brendan Walter spolu s kameramanom Marcellom Révom.

 

 

Viac o téme: #album #Disney #endlesssummervacation #mileycyrus #novinka #špeciál