Krádež raritného ferrari za milióny v Bratislave!

Mgr. Peter Zajíc - Co-Founder & Production manager ILLUMINATE

Pred nedávnom nám YAEL naservíroval dve nové skladby, konkrétne „Už Navždy“ a „Arabela“, ktoré na seba z vizuálnej stránky nadväzujú. Novou skladbou, ktorá nesie názov „PRINCEZNÁ“, na ktorej spolupracoval s RONIE, mladý interpret dopĺňa ďalšiu časť väčšieho celku.

Spojitosť vyššie spomínaných skladieb nám prezrádza najmä ich vizuálne spracovanie. Vo videoklipe skladby „Už Navždy“, je znázornený interpretov pohreb. Tejto skladbe predchádza “ARABELA”, v ktorom bol YAEL zavraždený speváčkou Ronie, ktorá je v klipe zobrazená ako jeho ľstivá priateľka.

Najčerstvejšia novinka „PRINCEZNÁ“ ponúka okrem chytľavého hudobného aranžmánu akčný filmový vizuál, ktorý zachytáva oboch interpretov pri krádeži unikátneho vozidla Ferrari F40, ktorých je na svete zopár kusov a jeho hodnota sa pohybuje v astronomických cifrách. Vo videoklipe sa objavil na pár sekúnd aj raper EGO. V dejovej línii všetkých troch videoklipov sa viackrát opakujú tie isté charaktery postáv, ktoré hrajú svoje významné postavenie, čím postupne odhaľujú ďalšiu časť príbehu. Možno je Egova účasť v klipe skladby PRINCEZNÁ predzvesťou, že sa raper v celom príbehu ešte objaví.


ILLUMINATE

Za pútavým filmovým spracovaním stojí režisér Martin Miko z ILLUMINATE. „Videoklip na skladbu Princezná metaforicky znázorňuje, čo všetko je človek ochotný spraviť pre lásku, aj keď to mnoho krát nie je správne“, dodáva Martin Miko.

„Textom skladby som chcel vyjadriť slepú zamilovanosť a poukázať na manipuláciu vo vzťahoch. Každý z nás je iný a hlavne nikto nie je dokonalý. Zastávam názor, že v zdravom vzťahu by mala vládnuť úprimnosť a schopnosť milovať druhého aj s jeho chybami“, vyjadril sa YAEL.

Pred pár dňami Ronie vydala krásnu emotívnu skladbu „V BÚRKE“, ktorú venovala svojej nebohej mame. Okrem toho, že Ronie si zahrala už v druhom YAELovom videoklipe, v novej skladbe výborne obohatila hudobnú zložku svojim spevom.

„S Matúškom sa mi pracovalo výborne. Poznáme sa dlhšiu dobu a sme veľmi dobrí kamaráti, čo sa odzrkadlilo aj na nakrúcaní. Najmä pri scénach plných vášne a lásky sme sa poriadne nasmiali. Verím, že fanúšikom sa bude páčiť ako skladba, tak aj klip“, uzatvára Ronie.

Viac o téme: #novinka #Princezná #singel #Yael