Svetová premiéra mega show MICHAEL JACKSON ENCORE v Bratislave!

Predpredaj SK

Zažite jedinečnú show, na ktorej zaznejú najväčšie hity legendárneho kráľa popu s názvom MICHAEL JACKSON ENCORE. Autorom predstavenia a zároveň hlavným predstaviteľom je svetoznámy tanečník a choreograf Prince Majesty.

V doprovode plnohodnotnej kapely a vokalistov predvedie spolu s ďalšími tanečníkmi a artistami najznámejšie tanečné choreografie z hitov Billie Jean, Beat It alebo Smooth Criminal. Svetová premiéra sa bude konať 20. októbra v bratislavskej NTC Arene.

Po premiére v Bratislave bude nasledovať svetové turné so zastávkami v mestách ako Londýn, Viedeň, Berlín, Mníchov, Rím, Miláno, Paríž, Barcelona alebo Las Vegas. „Môj maximalistický prístup od začiatku vyžadoval, aby som sa vo svojej práci snažil o to najlepšie. Tvrdo sme pracovali na tom, aby sme vytvorili presvedčivú, sviežu a dynamickú šou, ktorú si budú môcť vychutnať fanúšikovia na celom svete.”, povedal autor Prince Majesty. Jeho slová potvrdil aj Attila Farkas, ktorý bol 6 rokov osobným strážcom kráľa popu Michaela Jacksona: „Vo všetkých ohľadoch, reč tela, držanie tela, ho evokuje bolestne autenticky.”

Počas pôsobenia v Las Vegas sa Prince Majesty podieľal na mnohých tanečných projektoch, spolupracoval napríklad s LaVelle Smithom Jr., ktorý okrem toho, že bol 23 rokov tanečným choreografom Michaela Jacksona, pracoval ešte s mnohými ďalšími svetovými hviezdami, ako sú Beyonce, Rihanna, The Rolling Stones a Janet Jackson. Tanečník a choreograf, držiteľ prestížnej ceny Emmy a piatich hudobných cien MTV, sa o Princovi tiež vyjadruje veľmi pochvalne: „Pracuje veľmi tvrdo, čo je absolútne štýl Michaela Jacksona a samozrejme, že sme sa stali dobrými priateľmi.” Práve LaVelle je tým, kto ešte zdokonalil choreografiu projektu MICHAEL JACKSON ENCORE.

Vstupenky na mega show MICHAEL JACKSON ENCORE si môžete zakúpiť na portáli Predpredaj SK.

Viac o téme: #Bratislava #koncert #michaeljacksonencore #ntcarena #predpredajsk #show