Rodinný film CHUPA je nostalgickou cestou cez mýty, spomienky a vytváranie vlastnej osobnej legendy

Netflix Media Center

Počas návštevy svojej rodiny v Mexiku získa dospievajúci Alex nepravdepodobného spoločníka, keď objaví mladú chupacabru, ktorá sa skrýva v kôlni jeho starého otca. Aby zachránili bájnu bytosť, musia sa Alex a jeho bratranci vydať na dobrodružstvo svojho života.

Hanblivý 13-ročný Alex (Evan Whitten) letí z Kansas City do Mexika, aby sa prvýkrát stretol so svojou širšou rodinou. Tam stretne svojho starého otca a bývalého šampióna lucha libre Chavu (Demián Bichir), energického, zápasmi posadnutého bratranca Mema (Nickolas Verdugo) a nebojácnu, hip sesternicu Lunu (Ashley Ciarra).

Ale práve keď sa Alex začína orientovať, objaví pod kôlňou svojho starého otca bájnu bytosť: mladé mláďa chupacabry, ktoré pozná z príbehov o obávanej, dospelej chupacabre, ktorá sa podľa legendy živila farmárskym dobytkom. Alex čoskoro zistí, že jeho nový priateľ „Chupa“ má tajnú históriu so svojou rodinou a že zarytý, nebezpečný vedec Richard Quinn (Christian Slater) loví nepochopené stvorenie, aby sa pokúsil využiť jeho schopnosti. Aby ochránil Chupu pred hroziacim nebezpečenstvom, Alex sa vydáva na životné dobrodružstvo, ktoré privedie putá jeho novoobjavenej rodiny na pokraj a pripomenie mu, že životné bremená sú ľahšie, keď ich nemusíš niesť sám.

V réžii Jonása Cuaróna (Desierto) a produkcii Chrisa Columbusa, Michaela Barnathana a Marka Radcliffa (The Christmas Chronicles) z 26th Street Pictures je CHUPA nostalgickou cestou cez mýty, spomienky a vytváranie vlastnej osobnej legendy.


Netflix

Viac o téme: #akčný #Chupa #dobrodružný #dráma #fantasy #Netflix #rodinný