Ako vyzerá wrestling vo filme Rumble?

Za každým úspechom stojí veľké sebazaprenie, vytrvalosť a hodiny potu strávené neustálym cvičením a zlepšovaním sa. Športovci, muzikanti a vlastne každý, kto chce dosiahnuť svoj vysnívaný cieľ vie, že bez veľkej dávky odhodlania to jednoducho nejde.

Pripravovaný animovaný film „Rumble“ nám zobrazuje svet, v ktorom spolunažívanie ľudí s monštrami nie je nič neobvyklé. Monštrá sú tu dokonca považované za hviezdy, ktoré si medzi sebou pravidelne merajú sily v ringu, v súťaži Monster Wrestling. 17-ročné dievča Winnie sa rozhodne ísť po stopách svojho otca a stane sa trénerkou amatérskeho monštra Stevea. Jej veľkou ambíciou je postaviť Stevea v ringu proti slávnemu a neporaziteľnému šampiónovi Tentacularovi. Začínajú sa tak hodiny tréningov a driny. Čo myslíte? Podarí sa Winnie z nešikovného, neskúseného a lenivého Stevea urobiť hviezdu wrestlingu?

Na odpoveď si budeme musieť ešte niekoľko mesiacov počkať. Dátum plánovanej premiéry na Slovensku je 13.05.2021. Pevne veríme, že sa situácia dovtedy zlepší a film si vychutnáme z pohodlia kinosál a s popcornom v ruke.


Paramount Pictures

Viac o téme: #animovaný #get #let-s #monštrá #ready #rodinný #rumble