Laura Weng uvádza debutový singel „Boy on the street“

Speváčka Laura Weng, ktorá momentálne spieva po boku Emmy Drobnej a má na svojom konte spolupráce so zvučnými menami ako Kali (V správny čas), Supa a Jozef Engerer (Kamenné tváre) vydala v deň svojich narodenín nádherný debutový song s názvom Boy on the street.

Ťažkú, ale dodnes bohužiaľ stále prítomnú tému piesne mala Laura v hlave už dlhšiu dobu. Samotnú sladbu začala dávať dokopy začiatkom minulého roka, keď sa pomaly rušili kultúrne podujatia a na chvíľu sa odsťahovala k sestre mimo Bratislavu. Hudbu k piesni produkoval Adrián Líška. Muzikanti Peter Kunzo, Mattia Müller a Miloš Bulík, ktorí do skladby nahrali živé nástroje sú členmi jej kapely, ktorá vznikla minulý rok.

„Je to skutočný príbeh o dievčati, ktorej jeden chlapec na ulici všetko zmenil. Bola to jedna z nepekných skúseností v jej živote, ktorú zažila, no spočiatku jej nedávala veľkú váhu. Samozrejme si uvedomovala, že by sa to nemalo diať, no nejako ju to nezasahovalo. Až po nejakom čase, tak ako to pri traumatických skúsenostiach býva, to všetko vyšlo von a nastalo pre ňu veľmi ťažké obdobie. Časom si uvedomila, že tento príbeh musí povedať, aby sa posunula ďalej a v tom som pomohla ja. Snažila som sa z niečoho temného vytvoriť niečo čisté. Hudbu.” vysvetlila samotná Laura.

V priebehu nasledujúcich mesiacov Laura Weng plánuje vydať ďalšie single a nové spolupráce na Slovensku a v zahraničí. Jej debut aj s vizuálom si môžete pozrieť na Youtube a skladbu nájdete aj na streamovacích platformách.

 


I am Laura WENG

Viac o téme: #boyonthestreet #debut #lauraweng #novinka #singel #speváčka