Akčný seriál „Most Dangerous Game“ s Liamom Hemsworthom zvládnete za 105 minút

Predstavte si, že vám zistia smrteľnú chorobu a poistku, vďaka finančnej tiesni, máte zrušenú. V tom príde ponuka ako zabezpečiť svoju rodinu nezvyčajnou hrou. Má to však háčik, hrá sa na život a na smrť.

Takúto ponuku sa Dodge Maynard rozhodol prijať a tak sa pre neho začína 24-hodinový boj s jeho lovcami: Nixon – britský džentlmen. Reagan – kovboj. Carter – psychológ. Kennedy – odborníčka na bojové umenia. LBJ – starší muž. Nemôže hru predčasne skončiť, nemôže opustiť Detroit a svoju polohu musí zdieľať každých 15 sekúnd. Počas naháňačky na mačku a myš sa navyše dozvedá prekvapujúce zistenia ohľadom svojej choroby.

V hlavných úlohách s hviezdnym obsadením sú Liam Hemsworth (Dogde Manyard) a Christoph Waltz (Miles Sellars). Seriál produkovala a vysielala spoločnosť Quibi, ktorá žiaľ už skončila. V súčasnosti si je možné seriál pozrieť na rôznych streamovacích službách, či portáloch. Seriál je inšpirovaný rovnomennou poviedkou z roku 1924 od Richarda Connella.

Uplynulý rok prišli na trh streamingové spoločnosti s krátkym formátom seriálov. Vízia minutáže (6-10 minút) na jednu epizódu, bola síce nápaditá, ale do širšieho spektra pozornosti neprerazila. Možno aj pre jej uvedenie v čase začínajúcej Corona-krízy, počas ktorej ľudia trávili viac času doma a mali tak možnosť sledovať seriály plnohodnotne, na veľkej  obrazovke s dlhšou minutážou. Nateraz je tento formát síce „passé“, no je možné, že po skončení krízy si nájde svojho diváka. Nechajme sa prekvapiť.


One Media

Viac o téme: #akčný #christophwaltz #liamhemsworth #mostdangerousgame