BRIDGERTON: Príbeh o túžbe, bohatstve a romantických intrigách

Svet bulváru a klebiet má v súčasnosti veľký vplyv na verejnú mienku v spoločnosti. Romantické intrigy, hádky a pohoršenia sa nad správaním sa významných a šarmantných osobností, od ktorých sa očakáva slušnosť a rešpekt, môžu vyvolať škandál a pobúriť ľudí, najmä keď to verejnosť najmenej očakáva. Korene bulváru siahajú aj do obdobia, keď začiatkom 19. storočia kráľovskú korunu nad anglickým trónom prevzal kráľ Juraj III.

Romanticko-dramatický seriál Bridgerton, nakrútený podľa úspešnej série historicko-romantických bestsellerov Julie Quinnovej, vás privedie na začiatok 19. storočia, do sveta klebiet a šľachtických pletiek rešpektovaného anglického rodu, v ktorom osem súrodencov hľadá šťastie a lásku vo vznešenej londýnskej spoločnosti. V hlavnej dejovej línii sledujeme ústrednú dvojicu Daphne, ako štvrté dieťa a najstaršiu dcéru v rode Bridgertonovcov a Simona, uznávaného londýnskeho vojvodu. Medzi ich dvorenie prichádzajú neočakávané situácie, rozhovory a postavy, ktoré chtiac či nechtiac vstupujú do ich potenciálneho vzťahu. Okrem noblesných scén regentskej éry, detailne prepracovaných dobových kostýmov a pútavého príbehu vás do aristokratických pomerov urodzených bytostí vnesú nielen osviežujúce pikantné zábery, ale taktiež vás bude sprevádzať atmosférický soundtrack moderných piesní v dobovom šate. Podarí sa dvom spriazneným dušiam, bojujúcim proti vášniam a predsudkom druhých, rodiny i blízkych, nájsť večnú lásku a vzájomné šťastie?

Dozvedieť sa to môžete už od 25. decembra 2020, odkedy bol Bridgerton oficiálne uvedený na Netflixe, a dosiahol úspech ako doteraz najsledovanejší seriál v histórii Netflixu, nehovoriac o pripravovanom príchode druhej série, na ktorú už diváci netrpezlivo čakajú.


Netflix

Viac o téme: #2020 #bridgerton #romantický #seriál