Double Dad: Mať dvoch otcov naraz je tažšie, než sa zdá

Viete si predstaviť, že by ste celý život nepoznali svojho otca? Pre mnohých z nás rodina znamená úplne všetko, no čo ak sa taká dôležitá časť nášho života stane jednou veľkou záhadou? Náš osud síce nevieme ovplyvniť, niekedy je však treba zobrať veci do vlastných rúk a otočiť sa neznámemu čelom.

Mladá hrdinka filmu „Double Dad“ žila bez otca celých 18 rokov, až kým sa jej nenaskytla jedinečná príležitosť. Vincenza sa odhodlala spraviť rázny krok a úplne sama sa vydala na cestu do cudzieho mesta s jediným cieľom – nájsť svojho skutočného otca. Kým je jej matka preč, mladá brazílčanka sadne na autobus do Ria de Janeira a vytrvalo sa snaží hľadať úplne neznámeho muža, ktorý zrejme ani netuší, že Vincenza existuje. V meste stretáva veľa nových ľudí a objavuje život veľkomesta, na ktorý nie je vôbec zvyknutá. Situácia sa však skomplikuje, keď sa jej podarí nájsť nie jedného, no dokonca dvoch otcov! Vincenza je tak postavená pred ešte ťažšiu skúšku – musí zistiť, ktorý z mužov je jej skutočný otec. Podarí sa jej odhaliť pravdu bez toho, aby zranila tých, na ktorých jej záleží?

Nový film z exotického brazílskeho prostredia nám prináša nielen zmes zábavy a farebnosti, ale najmä silu, odvahu a odhodlanie hľadať to, čo je pre nás dôležité. Na Netflixe ho možno sledovať už od 15. januára 2021.


Netflix

Viac o téme: #doubledad #dráma #riodejaneiro #seriál