Oscarový Jared Leto v hlavnej roli marvelovky „Morbius“ ukáže svoju temnú stránku

Poznáme veľké množstvo chorôb, na ktoré sa umiera. Ak nejakou trpíte, čaká vás dlhý boj s ťažkým súperom. Ešte horšie však je, ak liek na vašu chorobu prináša ešte väčšie trápenie ako samotná choroba. Svoje o tom vie aj lekár Morbius, ktorý trpí vzácnou smrteľnou chorobou.

Morbius je marvelovská postava, ktorú dobre poznáme z filmov o Spidermanovi, kde bol jedným zo súperov hlavného hrdinu. Onedlho príde do kín film, kde bude Morbius hlavným hrdinom. Stvárňovať ho bude úspešný herec Jared Leto.

Lekár Morbius trpí vzácnou chorobou krvi, na ktorú sa umiera. On sa však rozhodne nemieni vzdať. Pre záchranu ľudí, ktorí by sa mohli touto chorou nakaziť sa rozhodne hľadať liek. Aj keď to pre neho predstavuje veľké riziko. Spomínaný liek sa mu podarí nájsť. Michael Morbius prestal umierať, dokonca sa začal cítiť silnejší ako predtým. Získal zvýšenú silu, rýchlosť, schopnosť echolokácie a začal mať neutíchajúcu potrebu piť krv. Všetko to boli vlastnosti podobné upírom. Preto je otázne či liek na chorobu krvi nie je horší ako samotná choroba.


Sony Pictures Entertainment

Príbeh Michaela Morbia sľubuje veľkú dávku napätia a temna. Jeho premiéra bola naplánovaná už na minulý rok. Pandémia však plány tvorcov prerušila. Ak pôjde všetko podľa plánu, premiéry napínavého príbehu ťažko chorého lekára sa dočkáme 19. marca.

Viac o téme: #jared #leto #marvel #morbius #spiderman