24kGoldn vás novou skladbou „Coco“ vtiahne do ľadového bohatstva

Americký raper 24kGoldn vydáva mrazivý videoklip k piesni s názvom „Coco“. Na pomoc si prizval kolegu z brandže DaBaby-ho. Videoklip, ktorý má dĺžku dve a pol minúty, zobrazuje dvoch raperov, ktorí sa nachádzajú v krásnom zimnom prostredí obklopení nádhernými ženami.

Úvodná scéna ukazuje 24kGoldn vo vonkajšej vírivke, ktorá je súčasťou jeho luxusnej horskej chaty. Ďalej je tu niekoľko prestrihov, ktoré znázornujú jazdu na vodnom skútri medzi ľadovými kryhami, vianočnú idylku a zaparkované biele Lamborghini. Vo videu je jeden okamih, keď sa DaBaby objaví na streche chaty v červenom obleku a čiapke vyzerajúc ako Santa Klaus. Skĺzne zo strechy, vstúpi do domu, akoby sa nič nestalo, a skonfiškuje šteňa dievčaťu, ktoré sedí pod vianočným stronmčekom. Je to vtipná scéna, ktorá dodáva videoklipu štipku humoru. „Coco“ mal premiéru ešte pred Vianocami 17. decembra. Odvtedy si ho na YouTube stihlo pozrieť viac ako 11 miliónov fanúšikov.

Len 20 ročný Američan 24KGoldn má našliapnuté na veľkú rapovú kariéru. Do povedomia ľudí a celého sveta sa dostal v lete, keď vydal pieseň s názvom „Mood“, ktorá sa dlho držala na vrchole hudobných streamovacích služieb a zapáčila sa aj Justinovi Bieberovi, ktorý sa podielal na jej remixe.


SME (on behalf of Records/Columbia); UMPG Publishing, AMRA, BMI – Broadcast Music Inc., Kobalt Music Publishing, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutorPerf, LatinAutor – SonyATV, Sony ATV Publishing, and 2 Music Rights Societies

Viac o téme: #24kgoldn #coco #dababy #rap #videoklip