Pripravte sa, The Empty Man prichádza!

Prvú noc ho počuješ, tú druhú vidíš a na tretiu ťa nájde. Reč je o Empty Manovi, postave z nového rovnomenného hororu od Davida Priora.

Film vám vyrozpráva príbeh o Jamesovi (James Badge Dale), policajtovi vo výslužbe, ktorý pomáha nájsť svojej kamarátke stratenú dcéru, Amandu. Pri jeho pátraní natrafí na kult, ktorý uctieva nadprirodzenú entitu s názvom Empty Man. James musí prísť na to, čo je pravda a čo je len výplodom jeho mysle. Podarí sa mu to skôr ako príde úplne o rozum? A dokáže nájsť Amandu, ktorej zmiznutie je sprevádzané samovraždami jej priateľov? A čo Empty man? Je naozaj skutočný, alebo len výmysel kultu, ktorý James objaví?

Filmov, ktoré nám ukazujú, aká je ľudská myseľ ovplyvniteľná, je mnoho. Empty man však prináša úplne nový pohľad na túto tématiku. Je plný nielen pohľadu do ľudskej duše a rozumu, ale aj mystiky a napätia. Poďte spolu s Jamesom zistiť, čo je skutočnosť. Možno zistíte, že ani náš svet nie je skutočný a všetci patríme do rúk Empty Mana. Skvelá správa je, že horor si môžete pozrieť už teraz.


20th Century Fox

Viac o téme: #David #empty #film #horor #man #novinka #prior