„Get Out My Head“ roztancuje aj tých najväčších lenivcov

Írsky DJ Shane Codd sa rozhodol všetkým spríjemniť čas strávený v karanténe jeho debutovým singlom „Get Out My Head“. Rytmická hudba a chytľavý text naozaj nemôžu nechať sedieť ani toho najväčšieho lenivca. Dôkazom je aj to, že krátko po jeho vydaní sa singel dostal na popredné priečky hudobných rebríčkov v Írsku a v Spojenom kráľovstve.

„Chcel som konečne ísť von a tiež, rovnako ako mnoho z vás, som chcel z hlavy dostať stres kvôli Covidu. Vokály mi naozaj sadli a práca na tejto skladbe bola pre mňa únikom. Pamätám si, že keď som ju prvýkrát počul hrať v rádiu, okamžite sa mi zlepšila nálada. Predstavoval som si ako ľudia tancujú na festivaloch, ktoré boli kvôli pandémií len matnou spomienkou. Keď som Get Out My Head zverejnil online, okamžite som dostával reakcie od ľudí, ktorí ho zdieľali a označovali ma. Dostával som správy od ľudí, podľa ktorých im môj singel pomohol počas lockdownu.“ povedal o svojej skladbe Shane Codd.

Poďme si všetci spoločne pustiť túto nadupanú pecku, zatvorme oči a začnime tancovať, akoby sme boli opäť na našich obľúbených festivaloch.


Vevo

Viac o téme: #debut #getoutmyhead #shanecodd #singel