Superhrdinovia sa vracajú v celovečernom filme Zack Snyder’s Justice League

Bohuš Mäsiarčik, Top od Mind

Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný sa postarať o to, aby Supermanova (Henry Cavill) obeť neprišla na zmar. V JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA spoja svoje sily s Dianou Prince (Gal Gadot) a plánujú zjednotiť tím superhrdinov, ktorí majú zachrániť svet pred blížiacou sa hrozbou katastrofických rozmerov.

Takáto úloha sa ukáže byť ťažšia, než si Bruce predstavoval, lebo každý z nováčikov v tíme zvádza boj s vlastnou minulosťou, ktorú musí nechať za sebou, aby zvládli spojiť svoje sily a vytvoriť jedinečné spoločenstvá hrdinov. Spoločne tak Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) dúfajú, že na záchranu planéty pred zloduchmi, akými sú Steppenwolf, DeSaad a Darkseid, a ich strašnými úmyslami ešte nie je príliš neskoro.

Autorom scenára filmu JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA je Chris Terrio, ktorý na podobe príbehu spolupracoval so Zackom Snyderom a Willom Beallom. Postavy vychádzajú z komiksov DC a Superman od autorov Jerryho Siegela a Joe Shustera. Producentmi filmu sú Charles Roven a Deborah Snyder, medzi ďalších producentov patrí Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio a Ben Affleck.


HBO CZSK

Z dielne spoločnosti DC zo skupiny WarnerMedia, ktorá je jedným z najväčších vydavateľov komiksov a grafických románov na svete, pochádzajú ikonické postavy, pútavé príbehy a pohlcujúce zážitky, ktoré inšpirujú a bavia divákov všetkých generácií po celom svete. Spoločnosť DC je ako kreatívna divízia skupiny poverená strategickým zapájaním svojich príbehov a postáv naprieč filmovou a televíznou produkciou, v reklamných výrobkoch, domácej zábave, interaktívnych hrách, v rámci digitálnej predplatiteľskej služby DC UNIVERSE INFINITE a komunitného portálu. 

Premiéru filmu JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA sprevádza vydanie mnohých ďalších produktov naprieč platformami spoločností WarnerMedia a DC, a to vrátane soundtracku vydaného prostredníctvom spoločnosti WaterTower Music, tematickej kolekcie od Warner Bros. Spotrebný tovar spojený s filmom bude dostupný výhradne v e-shope spoločnosti DC. Jedinečný a intenzívny zážitok pre domáce sledovanie bude možné vyskúšať na území Veľkej Británie a Spojených štátov prostredníctvom platformy Wonderland at home.

Celovečerný film štúdií Warner Bros. Pictures a DC JUSTICE LEAGUE ZACKA SNYDERA z pôvodnej produkcie HBO Max premiéru na tejto platforme vo ŠTVRTOK 18. MARCA.

Viac o téme: #DC #ligaspravedlnostizackasnydera #superhrdinovia #warnerbros-pictures #zacksnyder-sjusticeleague