Demi Lovato a Sam Fischer spoločne v emotívnej skladbe

Demi Lovato je americká speváčka, ktorá začínala v šou pre deti „Barney and Friends.“ Neskôr ju preslávil film „Camp Rock,“ kde hrala postavu Mirchie Torres. Vďaka populárnemu tínedžerskému filmu podpísala nahrávaciu zmluvu a postupne sa z nej stala americká hviezda. Demi Lovato si prešla ťažkým obdobím a postupom času začala objavovať samú seba.

Medzi jej najnovší hudobný hit patrí skladba „What Other People Say,“ ktorú naspievala s austrálskym spevákom Samom Fischerom. Demi Lovato uviedla na sociálnej sieti, že skladba „What Other People Say,“ je odrazom toho, aké je to prísť o to, kým skutočne ste v snahe potešiť ostatných ľudí a spoločnosť. Podstatou videoklipu je spoločenská hra „Hádaj kto?“ kde je potrebné uhádnuť o akú osobnosť ide. A práve pre to sa snažili poukázať na fakt, že človeku viacej záleží na tom čo si myslia ostatní ako podstatu samého seba. Zabúdame na to, kto v skutočnosti sme a snažíme sa byť dokonalý pre spoločnosť a nie pre seba.


SME (od vydavateľa RCA Records Label)

Interpreti na sociálnej sieti zdieľali nadšenie a emócie zo skladby, ktorá pre nich veľa znamená. Skladba bola zverejnená 4. februára 2021.

Viac o téme: #Demi #Fischer #Lovato #novinka #Other #People #Sam #Say #What