Nahliadnite do zákulisia literárnych agentúr s filmom „My Salinger Year“

Som si istá, že mnoho z vás si v určitom období života prialo byť spisovateľom. Ak ste ako ja, ten sen vo vás stále pretrváva. Rovnaký sen má aj Joanna, mladá absolventka, ktorá si ide pevne za svojím literárnym snom a zamestná sa v jednej z najstarších literárnych agentúr v New Yorku, Harold Ober Associates. Agentúra zastrešuje velikánov ako sú F. Scott Fitzgerald, Agatha Christie či J. D. Salinger.

Ambiciózna Joanna dostane za úlohu starať sa o listy fanúšikov J. D. Salingera. Desiatky vyznaní, tajomstiev a prianí, ktoré sa k nemu nikdy nedostali. A Joaninou úlohou je odpísať odosielateľom, že ich listy Salinger nikdy ani nedostane. Nedokáže však ničiť ľudské sny a očakávania len jednou rokmi zaužívanou formulku odmietnutia. Preto začne na listy odpisovať vo svojom mene, dávať ľuďom rady a pritom hľadať svoj vnútorný hlas.


IFC Films

Vo filme podľa skutočnej udalosti, My Salinger Year, si zahrajú hviezdy ako Margaret Qualley, Douglas Booth či Sigourney Weaver a na jeho premiéru sa môžete tešiť už 3. marca 2021. Ktovie, možno sa vo vás opäť prebudí ten dávno zabudnutý sen.

Viac o téme: #booth #Douglas #film #Margaret #my #novinka #podľa #premiéra #Qualley #Salinger #Sigourney #skutočnej #udalosti #Weaver #Year