Keď sa staré stáva novým – vypočujte si remake „Kiss Me“ od Franka Walkera

Stáva sa vám, že v rádiu počujete novú pesničku, ale máte pocit akoby ste jej text či melódiu už niekde počuli? Okrem nahrávania nových a moderných skladieb sa elektronickí hudobníci a DJs zameriavajú aj na staršie pesničky, ktoré si zaslúžia zažiariť v súčasnej dobe. Veď prečo by mali byť tak dobré skladby zabudnuté v minulosti? Jedným z nich je aj kanadský hudobník a DJ Frank Walker, ktorý sa rozhodol prerobiť pesničku „Kiss Me“ od skupiny Sixpence None The Richer.

Pôvodná pieseň vyšla v roku 1998 a objavila sa aj v tínedžerskom filme z roku 1999 ,,She’s All That“, v ktorom si zahral napr. Paul Walker. Jednotlivé prvky elektronickej hudby dodali romantickej balade „Kiss Me“ čerstvý nádych a šmrnc. Nová verzia určite osloví množstvo mladých poslucháčov, ktorí originál nepočuli. Na pomoc si prizval speváčku Theresa Rex, ktorá skladbu obohatila o svoje perfektné vokály. 


[Merlin] Ultra Music, SME (on behalf of Ultra Records)

Frank Walker je známy hlavne vďaka singlu „Only When It Rains“ so speváčkou Astrid S. Skladba bola nominovaná v kategórií Dance Recording of the Year na Juno Awards 2020. Po prvotných úspechoch Frank usilovne pracuje na novej hudbe a my veríme, že o ňom ešte budeme počuť!

Viac o téme: #článok #edm #Frank #Kiss #Me #novinka #remake #Rex #spolupráca #Theresa #walker