Hudobný nádych z 90. rokov v piesni od Jonas Blue

Svetoznámy DJ Jonas Blue prichádza s novou tanečnou peckou. Jonas James Robin je anglický skladateľ a producent. Svoju tvorbu orientuje na Dance – pop, ktorá rozprúdi krv v žilách, nie jednému fanúšikovi. Jeho tanečné single vytvárajú nadčasovú eufóriu. Medzi najznámejší hit patrí letná hymna „Rise.“

Tento krát spojil svoj „remixový“ talent so švédskou speváčkou AWA a vydali spoločný singel „Something Stupid.“  Awa Sanstesson – Sey je 22-ročná  švédska skladateľka a speváčka, ktorú poznáme pod pseudonymom „AWA.“  Na svoju pozornosť upútala v show „The X Factor,“ kde sa umiestnila  ako víťazka pre svoj neuveriteľný hlas. Hudobnú kariéru odštartovala už v 15-stich. Momentálne prichádza na scénu po dlhoročnej pauze a vytvára skladbu za skladbou. Jej najnovší single je spojený s nádychom z 90. rokov. Tanečná skladba „Somenthing Stupid“ roztancuje každého poslucháča. Skladba vyjadruje šteklivé slová a predstavy na niekoho po kom veľmi túžime. Preto by sa mal od nás držať čo naďalej, aby sme nepovedali niečo hlúpe.


UMG (od vydavateľa Positiva)

Dj Jonas Blue napísal svoje emócie k skladbe na sociálnej sieti: „Rok 2020 bol pre nás všetkých taký ťažký a naozaj som sa chcel vrátiť v roku 2021 s pozitívnou povznášajúcou energiou v mojom novom singli.“ Skladba bola vydaná 5. februára 2021 a môžete si ju vypočuť nižšie.

Viac o téme: #AWA #Blue #dance #hit #hudba #Jonas #new #single #Something #Stupid. #wrong