Smrteľné hriechy nadobudnú v „The Sinners“ úplne iný rozmer

Hollywoodsky hororový triler „The Sinners“ je pripravovaný spoločnosťou Signature Entertainment a režíruje ho Courtney Paige.

Dej príbehu sleduje záhadnú vraždu a začínajúci náboženský kult siedmych školáčok. Sedem školáčok strednej katolíckej školy, pod vedením dcéry miestneho farára, vytvorí tajný kult, v ktorom každá z nich stelesňuje jeden zo siedmych smrteľných hriechov. Ich škandálne správanie upúta pozornosť miestnej komunity, ktorá si rýchlo uvedomí, že niekto v ich evanjelickom kresťanskom meste chce dať dievčatám smrteľné ponaučenie. Jedna po druhej začnú byť nezvestné, stávajú sa smrteľným terčom neznámych vrahov.

Ako to všetko skončí? To sa už čoskoro dozviete vo filme „The Sinners“. Upútavka v filmu je však dostupná už dnes, tak sa nechajte vniesť do hrôzostrašného sveta týchto siedmych hriešnic.


Movieclips Trailers

V „The Sinners“ si zahrajú Kaitlyn Bernard, Brenna Coates, Brenna Llewellyn, Aleks Paunovic, Lochlyn Munro, Michael Eklund a Tahmoh Pinikett. Digitálna distribúcia filmu je naplánovaná na koniec februára 2021.

Viac o téme: #článok #film #horor #novinka #sinner #the #thiller #trailer