Ariana Grande vydala bonusovú skladbu „Worst Behavior“

Mladá speváčka Ariana Grande sa preslávila ako herečka na televíznom kanáli Nickelodeon. Neskôr svoju hereckú kariéru zavesila na klinec a venovala sa len spevu. Ten jej priniesol Grammy Award, 22 Guinness Svetových Rekordov a pravidelné prvé priečky v hudobných hitparádach. V roku 2013 vydala svoj debutový album „Yours Truly“.

Koncom minulého roka vydala Ariana Grande svoj šiesty štúdiový album „Positions“. O vydanie sa postaralo americké vydavateľstvo Republic Records. Hlavnou témou albumu je láska a sexuálna intimita. Na spoluprácu si zavolala hneď niekoľko veľkých mien, ako The WeekndDoja Cat. Začiatkom roku speváčka avizovala štyri bonusové skladby, ktoré budú na špeciálnej edícii albumu.


UMG (on behalf of Ariana Grande LP6); Reservoir Media (Publishing)

Skladba „Worst Bahavior“ vyšla 19. februára. Novinka nám hovorí o láske medzi dvomi ľuďmi, ktorá však nie je úplne klasická. Úryvky zo skladby zverejnila speváčka dva dni pred vydaním, neskôr pridala k skladbe aj vysvetlenie: „Pieseň bola nahratá s pôvodnou hudbou. Vždy som si v hlave predstavovala, že vyjdú ako súčasť tejto éry, tejto kapitoly, tohto príbehu albumu.“  Skladba s ďalšími troma bonusmi je už zverejnená a fanúšikovia sa nevedia dočkať, kedy budú počuť nový album naživo.

Viac o téme: #Ariana #behavior #Grande #new #pop #Positions #r-b #worst