Vďaka dokumentárnemu seriálu Spycraft môžete nahliadnuť za oponu tajných agentov

Všetci využívané smart technológie. Uľahčujú nám komunikáciu, hľadanie informácií, chránia nás. Jednoducho je s nimi život jednoduchší. Jedným stlačením tlačidla sa vieme spojiť s ľuďmi na druhom konci sveta, či nakupovať. Málokto si však uvedomuje aj druhú stranu technológií. Okrem uľahčovania života nás aj sledujú. Čo vyhľadávame, s kým sa kontaktujeme, kde sa nachádzame. 

Dokumentárny seriál Spycraft nám ukáže, aké technológie využívajú špičkoví tajní agenti. Môžete nazrieť do sveta ľudí, ktorí sú skrytí za oponou a chránia nás. V ôsmich častiach vám seriál priblíži realitu a každodennú prácu tých, o ktorých len čítame knihy, či pozeráme filmy. Každá 30 minútová časť za zameriava na inú špionážnu techniku od už spomínaných technológií až po záznamy sexu. Zábery, ktoré vám poskytne odrážajú skutočné príbehy skutočných ľudí. 


Netflix

Nahliadnuť do životov špiónov, tajných agentov, ale aj obetí zločinov, môžete už teraz na streamovacej platforme. Ktovie, možno zistíte, že vás niekto sleduje nie je kvôli tomu, aby vám ponúkli tú správnu reklamu.

Viac o téme: #dokument #dokumentarny #novinka #seriál #špióni #spycraft #technológie