SAS: Red Notice, rukojemnícka dráma na palube Eurostaru

Prvé filmové spracovanie knižného bestselleru od známeho britského spisovateľa Andyho McNaba prináša obrovskú dávku napätia a nervy drásajúci súboj medzi teroristami a elitnou britskou vojenskou jednotkou SAS v rýchlovlaku na trase Londýn – Paríž.

Malá armáda dobre vycvičených zločincov vedená Grace Lewis (Ruby Rose) unesie hlboko pod Lamanšským prielivom vlak. Má to však jeden háčik. Vo vlaku sa nachádza bývalý príslušník britských elitných jednotiek Tom Buckingham (Sam Heughan/Outlander), ktorý sa vydáva spolu so svojou tehotnou priateľkou Dr Sophie Hart (Hannah John-Kamen) na dlho plánovanú dovolenku. Neznámi teroristi im to prekazia a plánujú Eurotunel, ktorý spája Francúzsko s Veľkou Britániou vyhodiť do vzduchu. Ich plán je jasný a to vyvolať ekonomickú vojnu a položiť Veľkú Britániu ekonomicky na dno. Podarí sa im to, alebo im to perfektne vycvičená jednotka SAS spolu s jej bývalým príslušníkom prekazí?


ONE Media

Dátum príchodu tohto provokatívneho akčného thrilleru od nórskeho režiséra Magnusa Martensa do slovenských kín je zatiaľ neznámy, očakávaný je v priebehu jari 2021, ak sa však nachádzate na druhej strane Lamanšského prielivu, tak môžete stihnúť jeho vydanie už 21. marca 2021.

Viac o téme: #Británia #Eurostar #Eurotunel #Francúzsko #londýn #Notice #Paríž #red #rýchlovlak #SAS #teroristi #Veľká #vlak