Billie Eilish odhaľuje zákulisie skladby vo videoklipe „The Making of ‚Therefore I Am’“

Americká tínedžerka Billie Eilish, má vo svojich 19-tich rokoch päť Grammy Awards, jej skladba „Bad Guy“ má viac ako miliardu zhliadnutí a dostala sa na prvú priečku v rebríčku Billboard Hot 100. Svoju novú skladbu „Therefore I Am“ zverejnila aj s videoklipom 12. novembra 2020 a hneď sa dostala na prvé priečky hitparád. Teraz nás zobrala do zákulisia svojej tvorby.

Nová skladba ukazuje druhú tvár Billie Eilish. Namiesto hĺbavých tónov a melancholickej nálady, vidíme ako sa zabáva v opustenom nákupnom centre. Svetu ju naživo predstavila na odovzdávaní cien American Music Awards 2020. Billie spieva o tom, že ju netrápi, čo o nej hovoria druhí a je jej to jedno. Skladbu napísala spolu s bratom Finneasom.

Nový videoklip „The Making of ‚Therefore I Am“ nás berie do zákulisia jej novej skladby a prezrádza zaujímavé detaily. Video si speváčka režírovala sama a nápad na koncept dostala počas toho, ako s manažérom čakali v Starbucks Drive-Thru. Natočili ho za jedinú noc, na telefóne jej mamy v nákupnom centre Glendale Galleria v Los Angeles. Samotný singel odkazuje na citát od Descarta: „Myslím, teda som.“ Oblečenie do klipu jej navrhla kórejská značka Skoot. Speváčka nám aj prezradila, prečo nezahryzla do praclíka. „Bol tam celý deň a bol príliš tvrdý na zjedenie,“ vyjadrila sa Billie.


Billie Eilish

Môžeme len dúfať, že tento singel bol len ochutnávka nového albumu. Fanúšikovia sa však jednoznačne môžu tešiť na pripravovaný dokumentárny film Billie Eilish: The World’s a Little Blurry od amerického režiséra R.J. Cutlera, ktorý vyjde začiatkom roka.

Viac o téme: #Am #backstage #Billie #Eilish #eyelash #fact #fun #I #Making #of #the #Therefore