Mortal Kombat: Súboj, ktorý rozhodne o osude vesmíru

Zmiešané bojové umenia sa v poslednej dobe tešia veľkej popularite aj u nás. Momentálne sa tento šport teší veľkému počtu fanúšikov. Títo ľudia s napätím očakávajú nielen každý jeden zápas, ale aj atraktívne filmy orientované na tento šport.

Sériu hier Mortal Kombat pozná asi každý. Teší sa totiž medzi hráčmi veľkej popularite. Okrem toho je názov Mortal Kombat pojmom aj vo filmovom svete. Mortal Kombat má totiž troch filmových predchodcov a dvoch seriálových. Ak ste fanúšikmi filmov o bojových športoch, máte sa na čo tešiť. Mortal Kombat totiž čaká ďalšie filmové pokračovanie. Úspešný bojovník MMA sa snaží nájsť tých najlepších bojovníkov z planéty Zem. Ich úlohou bude čeliť nebezpečným nepriateľom z takzvaného „vonkajšieho sveta“. Tieto dve skupiny sa stretnú v dlho očakávanom súboji. Ten sa nazýva Mortal Kombat. V stávke je skutočne veľa. Od výsledku tohto súboja závisí osud vesmíru.


IGN

Už z traileru je jasné, že film je plný napätia a dramatických scén. Film príde do kín už 15. apríla. V prípade, že súčasná pandémia premiéru odloží nemusíme zúfať, už o deň na to si ho budeme môcť pozrieť na HBO MAX.

Viac o téme: #bitka #bojové #Kombat #Mortal #osudová #športy