David Guetta ohlásil premiéru hitovky BED

Televízna osobnosť Joel Corry, známy aj z klipu „Head & Heart“ spoločne so speváčkou RAYE a hviezdou hudobného DJ priemyslu Davidom Guettom spojili sily v novom singli „BED“, ktorý nás nenechá len tak ležať v posteli.

Duo Davida Guettu a britskej speváčky RAYE je historicky štvrté v poradí a predchádzali mu single ako „Stay (Don’t Go Away)“ či „Make It To Heaven“, ktorého súčasťou bol aj dánsky producent a DJ MORTEN pôsobiaci v Miami. Dvojici úspešných hudobníkov v novom singli robil spoločnosť britský DJ Joel Corry, ktorý v roku 2019 prerazil horúcim letným singlom „Sorry“ sprevádzaným vokálmi Harleyho Maya. Singel sa umiestnil na šiestej priečke v rádiových vysielaniach Veľkej Británie, no i napriek tomu ostáva singel „Head & Heart“ jeho medzinárodným platinovým hitom.


UMG, WMG (v mene spoločnosti Perfect Havoc Limited)

Výsledok vzájomnej spolupráce týchto troch osobitých interpretov nájdeme v piesni „BED“, ku ktorej vyšiel 26. februára klip vo vizuále. Premyslenosť singlu nie je žiadnym prekvapením a prináša perfektný začiatok pre slnečné dni, ktoré začínajú byť čoraz intenzívnejšie. Hlas speváčky RAYE ideálne zapadá do rytmu a naladenia singlu a postupne si získava väčšie množstvo vypočutí na mnohých hudobných stream službách. Stane sa „BED“ aj vašim favoritom?

Viac o téme: #BED #článok #davidguetta #joelcorry #novinka #RAYE