Lord Huron prináša do našich životov svoj nový klip „Not Dead Yet“

Svoj štýl sa nerozhodla skupina Lord Huron zmeniť ani teraz a pokračovali v ňom i počas nahrávania svojej najnovšej pesničky „Not Dead Yet“.

Kapela Lord Huron je americkou kapelou, ktorá sa venuje žánru indie a ich pesničky a videoklipy sú vytvorené na štýl indie folku so štipkou rocku. Pre záujemcov, ktorý si tento článok otvorili a prvýkrát počujú o ich mene vieme povedať, že je kapelou, ktorá spočiatku mala pozostávať iba z hlavného lídra Bena Schneidera, ale časom si do svojho okruhu zavolal aj ďalších hudobníkov.

Nová pesnička a video vyšli ako súčasť akýchsi ich vlastných internetových sérií „Alive From Whispering Pines“– v poradí ako ich druhá epizóda. Prvá epizóda vyšla minulý mesiac. V nadchádzajúcich jarných mesiacoch si môžeme vypočuť aj tie ostatné. Medzi zaujímavú charakteristiku epizód patrí ich retro štýl z 50., 60. a 70. rokov, ktorý je viditeľný aj v novom videoklipe. „Not Dead Yet“ je zároveň aj akýmsi priamym skokom do ich najnovšieho albumu, ktorý je v poradí už štvrtý po sebe a kúpiť si ho budeme môcť už v lete 2021.


PIAS, UMG (on behalf of Inertia Music)

Videoklip k pesničke vyšiel 19. februára 2021.

Viac o téme: #Dead #folk #Huron #indie #Lord #Not #rock #videoklip #Yet