Nový remix Jammin‘ pripomenul roky Boba Marleyho

Dvanásťročná pesnička Jammin od Boba Marleyho sa v roku 2021 premieňa na iný štýl vďaka brazílskemu duu dvoch producentov. Nové pesničky neustále napredujú a tie staršie sa niekedy presunú do úzadia. Milovníci reggae hudby ale pripomenuli aké je dôležité nezabudnúť na staré legendy.

Duo s názvom „Tropkillaz“ prejavili neskutočnú odvahu si vziať do rúk práve prácu najpredávanejšieho otca rastafariánstva, keďže originál je len jeden. Vyhlásili ale, že im nejde o ukradnutie práce, ale o to aby sa ľudia cítili dobre, či už si budú pri počúvaní ich najnovšieho diela pripomínať duo alebo Boba Marleyho

Súčasťou skupiny sú dvaja predstavitelia starej a novej školy – Dj ZegonLaudz. Laudz je oproti svojmu bratovi mladším kocúrom, ale obaja stihli za svoj čas spolupracovať s množstvom známych umelcov ako je „Kanye West“, „Wu Tang“, „Snopp Dogg“ a podobne. Spolu vytvorili intenzívne spojenie žánrov, ktoré je možné počuť vo viacerých kluboch. Baví ich štýl elektro, hiphop, či trap a mnohé ďalšie.

Domácemu obecenstvu slávne duo nie je potrebné predstavovať, pretože sú vo väčšine krajín známi tým, že vytvárajú svoje práce na nekonvenčný štýl. No tentokrát chcú oni obecenstvu pripomenúť dôležitú skutočnosť a v tomto prípade je to odkaz pre mladých ľudí. Pesnička prináša povzbudzujúce a nové perspektívy do originálnej verzie „Veľkého Otca“. A na veľkého otca nastávajúca generácia mladých ľudí nemôže zabudnúť.


℗ An Island Records Release; ℗ 2021 UMG Recordings, Inc.

Pieseň je príjemnou oddychovkouRemix vyšiel 18. februára 2021.

Viac o téme: #Bob #Jammin #Marley #reggae #remix #trap #Tropkillaz