Nalaďte sa na leto s muzikálom A Week Away

Napriek tomu, že je len marec, prvé teplé slnečné lúče neavizujú len koniec zimy ale aj čoraz rýchlejšie sa blížiace leto a muzikál A Week Away vás naň zaručene pripraví. 

Príbeh sa odohráva v letnom kresťanskom tábore, ktorého sa zúčastní aj mladý Will Hawkins (Kevin Quinn). Ide o jeho prvý zážitok tohto typu a všetky jeho inštinkty ho nútia utiecť. K myšlienkam na útek pomáha aj Willova zložitá minulosť. Účasť na kresťanskom tábore je totiž jediná vec, ktorá ho zachránila od pobytu v polepšovni.

Jeho plány sa zmenia v okamihu, keď stretne dcéru majiteľa tábora, Avery (Bailee Madison), ktorá sa zdá byť dokonalá nielen výzorom, ale aj správaním sa. Napriek tomu, že každý je z úplne iného sveta, netrvá dlho a začnú si k sebe hľadať cestu. Will čoskoro zistí, že získal nielen srdce dievčaťa, ale aj množstvo priateľov a novú rodinu. 

Súčasťou muzikálu je množstvo súčasných kresťanských piesní, ale aj tri nové piesne od Adama Wattsa, ktorého tvorbu ste mohli počuť vo filme High school musical 3. O choreografiu sa postarali Melena Rounis a Paul Becker, choreograf filmovej série Descendants. 


Netflix

Muzikál A Week Away má premiéru už 26. marca 2021 na Netflixe.

Viac o téme: #A #adam #Away #Bailee #Becker #kevin #Madison #Melena #muzikál #novinka #paul #Quinn #Rounis #watts #Week