Kapela Sám Sebou naspievala hit o korone „Dobre bude“

Mgr. Matúš Fifik

Sám Sebou prichádza s novým singlom, ktorý má veľký potenciál stať sa hitom. Pieseň má názov „Dobre bude” a je ako ušitá na aktuálnu dobu, ktorú žijeme.

„Pieseň “Dobre bude” vznikla asi najrýchlejšie zo všetkých našich doterajších skladieb. V jeden obyčajný deň som prišiel večer domov, chytil som gitaru a skladba sa postupne začala tvoriť sama. Som si toho vedomý, že COVID ochorenie je vo veľa prípadoch naozaj veľmi vážne preto som sa snažil text napísať tak, aby nikoho neurazil, nič nespochybnil, ba naopak, aby ľudí trochu pobavil v tejto šialenej dobe. Následne som to zahral chlalanom a boli z tejto skladby nadšení, tak sme si povedali, že to proste musíme nahrať a dať von,“ hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

Pieseň produkoval a hudobne spracoval spevák Matúš Fifik spolu s celou kapelou v hudobnom štúdiu Sám Sebou – Himself Studio.

„Hudobnej produkcii sa venujem už niekoľko rokov, no keďže v tomto období máme viac času ako inokedy, venoval som sa čo najviac aj samotnému zvuku a chcel som, aby sme si skúsili sami pieseň nahrať, odprodukovať a následne aj zmixovať a zmastrovať v našom novom štúdiu Himself Studio. Myslím, že sa nám to na prvýkrát podarilo, pretože pieseň znie naozaj dobre, dúfame, že to ocenia aj naši fanúšikovia,“ pokračuje Matúš.

O videoklip sa postaral šikovný kameraman a režisér Tomáš Malejčík.

„S Tomášom sa poznáme už dlhšie, ale nikdy zatiaľ pre nás netočil. Oslovili sme ho na spoluprácu a sme naozaj prekvapený ako video krásne natočil a za krátky čas spracoval. Klip zachytáva atmosféru nahrávania v našom štúdiu a popri tom sme si trošku zapózovali aj v ochranných plášťoch. Veľa sme sa pri natáčaní nasmiali a myslíme si, že to je vidieť aj na výsledku, ktorý dúfam divákov pobaví,“ dodal Matúš Fifik.

Kapela Sám Sebou pochádza z Jamníka a na konte má 4 štúdiové albumy. Kapelu tvoria bratia Fifikovci Matúš a Marek, bratranec Róbert Faith a textár František Pavol. Medzi najväčšie hity kapely patria skladby V šťastí aj nešťastí, Znova sa zamiluj, Na čom záleží, či Mám ťa rád, ktoré dosiahli niekoľko miliónové videnia na YouTube.


Sám Sebou

Viac o téme: #dobrebude #kapela #novinka #samsebou #singel