Marvel nedávno oznámil, že do našej galaxie mieri roj úplne nových komiksov „Alien“

Vesmír bol od mimozemšťanov v poslednej dobe podivne dlho ticho. Ale práve keď sme si mysleli, že Xenomorphy naposledy roztiahli čeľuste a posledný krát kvapkali kyselinu na palubu odsúdených vesmírnych lodí, prichádza od spoločnosti Marvel Comics, ktorej materskou spoločnosťou je Disney, na novo vzkriesená séria komiksov „Alien“. 

Nikto nás nemôže počuť kričať vo vesmíre okrem ikonickej, sci-fi, hororovej postavy Alien. Komiksová séria „Alien“ od Marvelu je príbehom Gabriela Cruza, výkonného bezpečnostného technika vo Weyland-Yutani, ktorý sa vzdal všetkého pre svoju dlhú, násilnú, morálnu stránku a spochybniteľnú kariéru. Keď sa na jeho starej, služobnej stanici niečo strašne pokazí, vydá sa na ďalšiu misiu, aby zachránil svojho odcudzeného syna. Dozvedáme sa o tajomstvách, ktoré celé roky strážil. Za všetkými záhadami a všetkým čo sa deje, je v skutočnosti Xenomorph. 


Marvel Entertainment

Úplne nové komiksy „Alien“, sa začínajú 24. marca 2021 filmom „Alien #1“, ktorý napísal Phillip Kennedy Johnson a ilustroval ho Salvador Larroca

Viac o téme: #Alien #comics #Disney #horor #marvel #scifi